KSM Itäpoiju 2017

Nuorisoseurantalon sali talkoilla kuntoon

Seppo Aalto (vas.) ja Hannu Junttila olivat mukana jo Pyhämaan nuorisoseurantalon ensimmäisissä talkoissa 59 vuotta sitten. Kuva: Asko Tanhuanpää

Asko Tanhuanpää

Paljon on ehtinyt virrata Mannervedessä vettä sen jälkeen, kun vähän toisellakymmenellä olleet vähäpojat Seppo Aalto ja Hannu Junttila päättivät keväällä 1959 lähteä mukaan kotikuntansa Pyhämaan nuorisoseurantalon talkoisiin. 59 vuotta myöhemmin kaksikko kohtaa taas toisensa samassa paikassa. Nyt talon saliin tehdään täydellistä remonttia ja tietysti talkoovoimin.

– Heti ensimmäisissä kantojenrepimistalkoissa oltiin Hannu kanssa mukana, Aalto muistaa.

– Ei meitä siltä ajalta olekaan enää muita jäljellä näissä hommissa, hän ynnää.

Kantoja nuorisoseurantalon tontilta alettiin repiä keväällä 1959 ja perustukset valettiin saman vuoden kesällä. Talon vihkiäisiä päästiin juhlimaan erinäisten syiden takia kuitenkin vasta 1965.

Lue lisää 6.9.2018 lehdestä 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.