KSM Itäpoiju 2017

Satamasta tehtaalle ja takaisin

Rekkaliikenne sataman ja tehtaan välillä on niin kiivasta, että joskus syntyy jonoakin. Kuva: Maija Ala-Jääski

Uudenkaupungin Hepokarin satamassa rekkakuski Sami Lahtonen istahtaa Scanian ratin taakse. Vielä kuljettajakortti digitaaliseen ajopiirturiin, vesipullo viereen ja työpäivä voi alkaa. Edessä on kahdentoista tunnin vuoro, joka päättyy aamuviideltä.

– Tulin eilen töihin viiden päivän vapailta, joten vaikka työvuorot ovat pitkiä, niin vastaavasti myös vapaapäiviä kertyy normaalia viikonloppua enemmän. Mulle tämä systeemi sopii, selvittää Sami Lahtonen.

Rekkaveturin kojelautaan kiinnitetty näyttöpääte kertoo päivän ensimmäisen ajokeikan sisällön. Heikolan Kuljetus Oy:n työvuorossa olevista kuljettajista yksi toisensa jälkeen lähtee Lahtosen tavoin hakemaan satamakentältä omaa traileria.

Lue lisää 15.9.2018 lehdestä 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.