KSM Itäpoiju 2017

Huutokauppa kiinnosti Nopperlassa

Lottaperinne kiinnostaa. Reijo Virtamo esittelee lottapukua. Kuva: Rauno Laine

Rauno Laine

Vanha Viipurikin oli läsnä sunnuntaina Nopperlan tilalla järjestetyssä huutokaupassa. Tarjolla oli niin huonekaluja, valokuvia kuin muutakin aikanaan Viipurista tuotua ja siitä kertovaa.

– Tämä nyt huutokaupassa oleva esineistö on poikkeuksellisen laaja. Meklarillekaan harvemmin tulee eteen tällaista kokonaisuutta, huutokaupan toimeksiannoksi saanut Reijo Virtamo kertoo.

Huutokauppojen toimeksiantajia ja sitä, mistä esineistö on peräisin ei kerrota julkisuuteen perikuntienkin toivomuksesta. Näin monipuolinen tarjolla oleva esineistö tarjoaa kuitenkin kiintoisan näkökulman siihen, mitä huutokaupasta nykyään haetaan.

Lue lisää 11.10.2018 lehdestä 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.