KSM Itäpoiju 2017

Improvisaatio on paljon muutakin kuin hauskuuttamista

Tiia Valavuo (vas.) opastaa Rita Iso-Heikoa, Mia Heléniä, Lea Myllymäkeä ja Teija Julmalaa improvisaation saloihin. Kuva: Ari Anteroinen

Ari Anteroinen

Crusellin alakerrassa on meneillään improvisaatiokurssi. Vakka-opiston kurssia vetää teatteri-ilmaisun ohjaaja Tiia Valavuo.

Lea Myllymäki on paikalla ensimmäistä kertaa, mutta Teija Julmala on viihtynyt impropiirissä alusta asti. Menossa on kolmas vuosi.

– Olen jo joskus 70-luvulla impronnut lämmittelyissä teatterinuorissa, muistelee Myllymäki.

Teija Julmala kertoo puolestaan tulleensa kolme vuotta sitten innoissaan mukaan.

– Olin aikaisemminkin impronnut ja lähdin hakemaan jotain lisää. Täällä olenkin oppinut tekniikoita, läsnäoloa, kuuntelemista ja tiimityöskentelyä.

Tiia Valavuo kertoo, että improvisaatiokurssin tavoitteena on itsensä ylittäminen.

– Jokainen edistyy omin askelein. Saadaan levitettyä omia rajoja.

Lue lisää 6.10.2018 lehdestä 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.