KSM Itäpoiju 2017

Kolmas jakso taas liikaa Korihaille

Mitäköhän siellä pukukopissa oikein höpötellään? Korihaiden vieraspeli Nokialla oli hallussa puoliaikaan asti, jota vieteltiin tilanteessa 40-39. Sitten mentiin pukukoppiin ja tauon jälkeen alkoi se kuuluisa kolmas jakso. Tutuksi tullut ilmiö nähtiin myös tässä pelissä eli lähes kaikki meni jälleen mönkään.
Tauon jälkeinen runsaat viisi minuuttia meni isännille masentavasti 17-2 ja tämä johto olikin sitten lopullista mallia. Korihait hilautui lopussa lähemmäksi, mutta ei päässyt enää riittävän lähelle. Lisäksi viimeisellä minuutilla käämit paloivat ja virheitä otettiin enemmänkin. Näin Nokia kaunisteli loppunumeroiksi 91-80.
Korihaiden suurin murhe oli kaukoheitot, jotka eivät ole kulkeneet vielä yhdessäkään sarjapelissä. Neljä kolmosta upottanut Stephon Jelks osui ainoana kaaren takaa hyvällä prosentilla. Jelksin saldo oli 12 pinnaa kuin myös Bryan Colemanin. Tosin Coleman tarvitsi tuohon pinnamäärään paljon heittoja. Jelks jatkoi myös vahvaa tahtia korin alla, kun levyreitä tarttui 12 kappaletta.
Ilahduttavinta oli Brandon Conleyn 20 pinnaa ilman yhtään ohiheittoa. Conley pystyi myös välttämään miehelle ominaiset virhevaikeudet.
Emil Djeen ja Mario Edwards nakuttivat 11 pistettä mieheen.
Nokian ykkösmies oli pelätty korinalusjätti Sean O’Mara (27p.), joka oli vaikea pideltävä ukilaisille.
Korihaiden matsit jatkuvat lauantaina kotikentällä, kun vastaan asettuu Joensuun Kataja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.