KSM Itäpoiju 2017

Korihait pisti Katajan tähtisikermän polvilleen

Korihait uhmasi hyvällä tavalla todennäköisyyksiä ja korkkasi voittotilin auki yllättämällä yhden mestarisuosikeista. Eurokentillä menestystä niittäneen Joensuun Katajan intensiteetti oli ajoittain vahvaa, mutta kotijoukkue pystyi vastaamaan siihen erinomaisesti.
Lähes koko pelin hallinnut petokala kykeni tasapainoiseen esitykseen myös kolmannella jaksolla, joka on ollut kolmessa aiemmassa pelissä murheenkryyni. Kataja nousi muutamaa minuuttia ennen loppua vielä kahden pisteen päähän, mutta hyökkäyspäässä tuli ukilaisille tärkeitä onnistumisia ja riemu lehahti valloilleen Pohitullissa 88-80 voitolla.
Pelintekijä Mario Edwards joutui koviin pihteihin, mutta siitä huolimatta nakkasi 18 pistettä ja jakeli peräti kahdeksan syöttöä. Bryan Coleman (15p.) pelasi parhaan pelinsä haipaidassa. Topias Kuukkanen säkitti 14 pinnaa. Marius Van Andringa sekä Brandon Conley saivat kasaan 12 paunaa mieheen. Lisäksi on nostettava Mika Nuolivirran esitys päivänvaloon. Sarjan pisimpien pelaajien joukkoon kuuluva Nuolivirta väläytti heittotaitoaan ja nakkasi kaksi kolmosta sisään.
Korihailla on erittäin tärkeä peli jo tiistaina, kun KTP saapuu Uuteenkaupunkiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.