KSM Itäpoiju 2017

Lapsille eväät kouluun ja päivähoitoon

Ensi viikon maanantaina ja tiistaina kouluissa ja päiväkodeissa ei tarjota lapsille ruokaa, vaan heidän on tuotava mukanaan omat eväät. Kuva: Maija Ala-Jääski

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n hallitus on päättänyt aloittaa poliittisen lakon ensi maanantaina 22. lokakuuta. Lakko kestää kaksi päivää ja se vaikuttaa kunnissa siivouksen, kiinteistönhuollon ja ruokapalvelun toimintaan sekä liikunta-, kulttuuri- ja urheilutoimeen.

Suurin vaikutus lakolla on koulujen ja päiväkotien arkeen, sillä maanantaina ja tiistaina niihin ei toimiteta ruokaa.

– Lapsille tulee siis pakata eväät mukaan kouluun ja kunnalliseen päivähoitoon, tiivisti Uudenkaupungin va. sivistyspalvelukeskuksen johtaja Arja Kitola.

Vanhempia ohjeistetaan laittamaan lapsille mukaan riittävästi pilaantumatonta ruokaa. Kouluissa ja päiväkodeissa ei ole mahdollista lämmittää ruokia, eikä säilyttää niitä kylmässä. Päivähoidosta muistutetaan vielä erikseen, että hoitopäivän aikana lapsi saa normaalisti useamman aterian, esimerkiksi aamupalan, lounaan ja välipalan.

Lue lisää 20.10.2018 lehdestä 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.