KSM Itäpoiju 2017

”Puutarhanhoito ei kysy ikää”

Puutarhaneuvos Arno Kasvin värikästä esitelmää kuunteli seurakuntakeskuksen salin täydeltä väkeä. Kuva: Maija Ala-Jääski

Tällä viikolla vietettävän valtakunnallisen vanhustenviikon teemana on ”Iloa toimeliaisuudesta”. Uudenkaupungin juhlaan esitelmöitsijäksi kutsuttu puutarhaneuvos Arno Kasvi muistuttikin, että puutarhanhoito ei kysy ikää.

– Huoli puutarhasta ja sen hyvinvoinnista pitää ihmisen pystyssä ja aktiivisena. Se on parempi kuin jäädä neljän seinän sisään, korosti Kasvi.

Esitelmässään Kasvi esitteli joukon vihanneksia, jotka ovat hyviä myös ikääntyvän ihmisen terveydelle, mutta joita Suomessa osataan vähemmän käyttää.

– Esimerkiksi lehtikaali on helppo viljeltävä ja siitä saa valmistettua terveellisiä ruokia hyvin yksinkertaisilla tavoilla.

Lue lisää 9.10.2018 lehdestä 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.