KSM Itäpoiju 2017

Seagulls liian vahva Korihaille sarja-avauksessa

Korihaiden liiga-avaus jätti toivomisen varaa, vaikka pahemminkin olisi voinut mennä. Seagulls Helsingistä oli odotetun kova, mutta suuren luokan selkäsaunaa ei petokala suostunut ottamaan. Toisen ja kolmannen jakson heikot vaiheet päästivät isännät karkumatkalle. Lopussa ukilaiset kaunistelivat numeroita ja peli päättyi lukemiin 87-72.
Korihailla oli suuria vaikeuksia hillitä jenkkikaksikko Andre Spight-Wayne Blackshear menoa. Spight pisteli palloa pussiin 20 pinnan arvoisesti ja Blackshear takoi Seagullsille peräti 35 pinnaa. Korihaiden jenkit eivät saaneet neljään pekkaankaan samanlaista pistemäärää.
Näkyvin mies ukilaisista oli Mario Edwards, joka pussitti 16 pistettä ja jakeli kuusi syöttöä. Topias Kuukkanen väläytteli kaukoheittotaitojaan neljällä kolmosella. Kuukkanen oli toiseksi paras pistemies 12 paunalla. Kaksinumeroisiin ylsivät myös Marius Van Andringa (11p.) ja Stephon Jelks (10p.).
Kotiavaus on edessä lauantaina, kun hallitseva Suomen mestari Kauhajoen Karhu saapuu Poharille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.