KSM Itäpoiju 2017

What´s going on -sivu Uudenkaupungin Sanomiin

Granger Simmons on kotiutunut kuudessa vuodessa Uuteenkaupunkiin hyvin ja haluaa nyt olla avuksi muille muualta muuttaneille. Englanninkielinen What’s going on -sivu alkaa ilmestyä Uudenkaupungin Sanomissa noin kerran kuukaudessa. Kuva: Päivi Sappinen

Päivi Sappinen

Yksi Granger Simmonsin monista ideoista konkretisoituu, kun Uudenkaupungin Sanomissa ilmestyy ensimmäinen englanninkielinen What’s going on -osio.

Uuteen maahan ja kulttuuriin sopeutuminen vaatii paljon keneltä tahansa, ja sen kokeneena Simmons haluaa olla apuna muille.

– Koska olen asunut täällä jo pidempään, saan paljon kyselyitä hyvin arkisista asioista, kuten vaikka siitä, mihin täällä mennään synnyttämään. Äskettäin osuin myös sattumalta samaan aikaan maitohyllylle vasta kaupunkiin saapuneiden koripalloilijoiden kanssa, jotka pähkäilivät, mikä kaikista kymmenistä purkeista on tavallista maitoa. Ja mitä ihmettä on piimä, hän kertoo naureskellen esimerkkejä arkisista tilanteista.

What’s going on tulee ilmestymään lehdessä keskimäärin kerran kuukaudessa. Tarkoitus on kerätä yhteen tietoa paikallisista tapahtumista ja arkisesta elämästä Uudessakaupungissa.

Lue lisää 30.10.2018 lehdestä 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.