KSM Itäpoiju 2017

Bryan Coleman varmisti Korihaille hienon vierasvoiton

Nyt on sitten vierastilikin korkattu. Korihait oli erinomaisesti nollannut heikon perjantaisen kotipelin ja Lapualla meno oli toisennäköistä. Petokala oli niskan päällä käytännössä koko pelin.
Lopussa olo kävi jo tukalaksi, kun isännät nousivat jo neljän pisteen päähän. Ottelun hahmo Bryan Coleman päätti laittaa pisteen Kobrien pyristelylle. Tilanteessa 83-87 Coleman tinttasi kolmosen pohjaan ja Kobrien menetyksen jälkeen toisti saman tempun. Yhteensä 25 pinnaa tehneen Colemanin suoritusten avulla ukilaiset etenivät 90-99 voittoon.
Petokalan jenkit olivat kauttaaltaan terävinä. Stephon Jelks (17/10) teki jälleen kerran tupla-tuplan ja Brandon Conley nosteli virhevaikeuksista huolimatta 14 pinnaa. Mario Edwards pelasi normaalia vähemmän, mutta syöttöjä tuli silti viisi.
Marius Van Andringakin sai pitkästä aikaa hyökkäystehoja irti ja nakutti kymmenen pistettä. Mika Nuolivirta (9p.), Topias Kuukkanen (8p.) ja Emil Djeen (6p.) olivat myös tärkeässä roolissa.
Kauaa ei Korihait pääse tilanteesta nautiskelemaan, sillä seuraava vieraspeli on jo perjantaina Kouvolassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.