KSM Itäpoiju 2017

Joulunavaus houkutteli runsaasti väkeä keskustaan

Päivi Sappinen
Pikkupakkanen nipisteli nenänpäätä ja talven ensimmäiset lumihahtuvat satoivat maahan kuin tilauksesta sunnuntaina, kun Uudessakaupungissa juhlittiin joulunavausta. Erityisesti lasten malttamattomina odottama tapahtuma houkutteli runsaasti väkeä keskustan alueelle koko päivän ajaksi.

90-luvun puolivälistä saakka järjestetyt Wanhanajan markkinat oli siirretty Yliseltäkadulta korttelin verran keskustan suuntaan ja markkinakojut täyttivätkin nyt torin lisäksi pätkän Alistakatua Koulukadun ja Rauhankadun välillä. Joulutunnelma jatkui Rauhanpuistossa, mihin oli rakentunut Golfravintolan joulumaa.

Markkinajärjestelyistä vastannut torivalvoja Terttu Lundelin oli tyytyväinen markkinapaikan uuteen sijaintiin.

– Aluetta vaihdettiin ennen kaikkea sen takia, että saataisiin alue yhtenäiseksi. Nyt tori, Alinenkatu ja Rauhanpuisto muodostivat hienon ja tunnelmallisen kokonaisuuden, Lundelin sanoi.

Lue lisää 27.11.2018 lehdestä 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.