KSM Itäpoiju 2017

Korihait houkutteli lisää harrastajia avoimilla harjoituksilla

Korihaiden järjestämissä avoimissa harjoituksissa treenasi tiistaina yli 40 eri ikäistä lasta. Kokonaan uusia palloilijoita oli mukana kymmenkunta. Kuva: Päivi Sappinen

Päivi Sappinen

Pohitullin liikuntasalin parketilla kirmasi tiistai-iltana yhtä aikaa yli 40 eri ikäistä lasta, kun Korihait järjesti junioreille avoimet harjoitukset ja kaveripäivän. Samanlaiset treenit järjestettiin ensimmäisen kerran jo pari viikkoa aiemmin, jolloin innokkaita palloilijoita oli myös yhtä paljon.

Ajatus avoimista harjoituksesta ja kaverin mukaan tuomisesta lähti juniorijaoksessa mukana olevalta Kerttu Kupiaiselta, joka valmentaa useampaakin seuran tyttöjoukkuetta.

– Olen aiemmin valmentanut korista Turussa ja Tampereella. Turussa pidettiin tällaisia vastaavia avoimia treenejä, Kupiainen kertoi tiistain harjoitusten jälkeen.

Treenaamassa oli runsaasti seuran omia junioreita useista ikäluokista. Lisäksi jokainen halukas sai tuoda harjoituksiin mukaan kaverin tutustumaan lajin pariin.

Lue lisää 1.12.2018 lehdestä 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.