KSM Itäpoiju 2017

Miten koira suhtautuu petoon?

Lagotto Roni yritti kertoa sudelle olevansa ihan kiva kaveri. Kun se ei onnistunut, paras paikka löytyi isännän, Pertti Uusimäen läheltä. Kuva: Raija Herrala-Nurmi

Raija Herrala-Nurmi

Mitä tekee lemmikki tai metsästyskoira, jos vastaan tulee karhu tai villisika? Karkottaako laumanvartijakoira suden, kuten sen pitäisi? Saarniston kentällä testattiin viikon lopulla kymmeniä koiria.

Omistajaa testi auttaa lukemaan paremmin oman koiran käyttäytymistä, ja sillä mielin testiin saapui kaikenlaisia karvatassuja kääpiökoirista Kaukasian karjanvahteihin.

– Tuhannesta koirasta vain yksi tai kaksi käy petoon kiinni. Se ei ole koirille luontainen juttu, sanoo koirille petotestejä tekevä Asko Sorvo.

Lue lisää 13.11.2018 lehdestä 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.