KSM Itäpoiju 2017

Taksiuudistus ei juuri näy Uudessakaupungissa

Uudessakaupungissa taksiuudistus ei juuri näy, sillä taksiasemalla päivystys jatkuu ja taksiaseman puhelinnumero on käytössä. Kuva: Eija Isotalo

Heinäkuun alussa voimaan tullut taksilain uudistus ei juuri näy Uudessakaupungissa, sillä taksit päivystävät edelleen taksiasemalla ja taksiaseman puhelinnumero toimii.

– Mutta kyllä ihmetyttää, miksi toimiva järjestelmä piti romuttaa, kysyy Uudenkaupungin Taksien puheenjohtaja Jari Siivonen.

Uudistus eriytti taksikäytäntöjä maaseudulla ja isoissa kaupungeissa. Ja vaarana on, että maaseudulla taksit vähenevät.

Uudessakaupungissa taksien yhdistykseen kuuluu 18 autoilijaa. Yksikään ei ole muutoksen takia lopettanut, mutta viisi autoilijoista lopetti ns. Kela-ajot.

Lue lisää 4.12.2018 lehdestä 

Klikkaa ilmoitus isommaksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.