Hehkuvin persoona
KSM Itäpoiju 2017

Äänestä vuoden 2018 Hehkuvin persoona

Kuka sinun mielestäsi  ansaitsee tunnustuksen positiivisesta toiminnasta Uudenkaupungin hyväksi? Äänestä henkilöä, joka hehkuu valoa lähiyhteisöönsä. Hän on reilu tyyppi ja lämmin lähimmäinen, joka sanoillaan ja  teoillaan saa aikaiseksi hyviä asioita. Hän voi olla yksityishenkilö, yhdistyksen, seuran tai yhteisön aktiivi, yrittäjä, työntekijä, nuori tai eläkeläinen.

Äänestyksen järjestää Uudenkaupungin Sanomat yhteistyössä Uudenkaupungin Yrittäjien ja kaupungin kanssa. Vuoden Hehkuvin persoona julkistetaan Hehku-karnevaalissa perjantaina 2.11. Rauhanpuistossa (Alinenkatu 28-30).

  • Nyt kannattaa osallistua ja vaikuttaa. Yhdeltä tietokoneelta tai älypuhelimesta voi antaa kilpailussa yhden äänen.  Äänestäneiden kesken arvotaan lahjakortteja paikallisiin liikkeeseen.
  • Huom! Vain äänestäjän nimellä varustetut äänet otetaan huomioon. Jokainen voi äänestää vain kerran.

Hehkuva persoona 2018

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Summeri 2018

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.