Aktiivisuus kannattaa

0
Kenkäkauppa Alinan yrittäjä Outi Nurmi (kesk.) esittelee Uudenkaupungin Vuoden yritys -palkintoa. Liikkeen työntekijät Malla Grönlund (vas.) ja Maija Bergström olivat myös gaalassa paikan päällä.
Kenkäkauppa Alinan yrittäjä Outi Nurmi (kesk.) esittelee Uudenkaupungin Vuoden yritys -palkintoa. Liikkeen työntekijät Malla Grönlund (vas.) ja Maija Bergström olivat myös gaalassa paikan päällä.

Vuodesta 2004 lähtien uusikaupunkilaisia ja monia muitakin palvellut Kenkäkauppa Alina valittiin Vuoden yritykseksi Uudessakaupungissa. Koko Alinan henkilökunta kävi pokkaamassa palkinnon lauantaina Varsinais-Suomen Yrittäjägaalassa Turun Logomossa.

– Arvostamme palkintoa paljon ja käytämme sitä markkinoinnissamme, yrittäjä Outi Nurmi totesi.

Nurmi kertoi hymy naamallaan, että tunnustusta on jo odotettu aiemmin, mutta lisäsi, että todellisuudessa palkinto voidaan myöntää vasta, kun yritys on toiminut kymmenen vuotta. Alinalle kymmenen vuotta tuli täyteen tänä vuonna.

Perusteluissa Alinaa kehuttiin aidosta henkilökohtaisesta palvelusta ja erityisen laajasta kenkävalikoimasta. Myös aktiivinen ja reipas ote työhön ja yrittämiseen – hymyä unohtamatta – mainittiin. Verkostoituminen muiden kauppiaiden kanssa on lisännyt kaupan tunnettavuutta niin Vakka-Suomessa kuin muuallakin.

Lue lisää 14.10.2014

lehdestä