Asiakaspalvelussa hymy on tärkein työkalu

0
Turusta kotoisin oleva Erkki Väisänen aloitti työt hotelli Lännentien johtajana pari kuukautta sitten.
Turusta kotoisin oleva Erkki Väisänen aloitti työt hotelli Lännentien johtajana pari kuukautta sitten.

Hotelli Lännentien uutena hotellinjohtajana pari kuukautta sitten aloittanut Erkki Väisänen korostaa asenteen merkitystä asiakaspalvelussa.
– Hymy ja iloinen mieli ovat ne tärkeimmät työkalut.
Eri puolilla maailmaa matkustellut ja työskennellyt Väisänen toivoisi myös suomalaisten ottavan omakseen eurooppalaisen tavan viihtyä yhdessä ulkona perheen kesken.
– Kyse ei ole siitä että eteläeurooppalaisilla olisi enemmän rahaa, vaan he arvostavat perheen yhteistä aikaa ja haluavat panostaa siihen esimerkiksi juuri ruokailemalla usein iltaisin yhdessä paikallisessa ravintolassa. Ravintolassa käydään syömässä viikonpäivästä huolimatta, totesi Väisänen.
Väisäsen mielestä puitteet monipuoliseen toimintaan ovat Lännentiessä kunnossa.
– Täältähän löytyy saman katon alta hyvälaatuinen yökerho näköalaterasseineen, iso bändilava, toimivat ravintolatilat, majoitustilaa sekä saunaosasto porealtaineen. Se, mikä minua erityisesti ilahduttaa on, että myös henkilökunnan hyvä työskennellä näissä tiloissa, on tilaa liikkua ilman turhia sokkeloita, painotti Väisänen.
Omassa työssään Väisänen aikoo keskittyä monipuolisten palveluiden markkinointiin, myös sosiaalisen median kautta.
– Vaikka yritys onkin  kaupungissa tunnettu, niin silti markkinointityötä on tehtävä koko ajan, muistutti Väisänen.
Tulevana lauantaina Lännentiessä juhlitaan yrityksen neljättä toimintavuotta. Luvassa on koko talon bileet, yläkerrassa vauhdista huolehtii dj ja alakerrassa bändi The Boogie W Kings.
– Alkuillasta asiakkaille tarjolla myös ilmainen texmex buffet synttäreiden kunniaksi, vinkkasi Väisänen.