Korihaiden voittoputki jatkuu

0

Korihaiden voittoputki joutui tiukille Porvoon Tarmon vieraana, mutta jännittävien vaiheiden jälkeen joukkue venyi jatkoaikavoittoon lukemin 100–102 (48–46).

Korihait meni ottelun alussa Nigel Mooren kolmosella 0–3-johtoon, mutta sen jälkeen kotijoukkue otti pelin hallinnan itselleen. Tarmo vei ensimmäisen jakson nimiinsä lukemin 25–21 ja johti suurimmillaan toisen jakson puolivälissä kymmenellä pisteellä (41–31). Korihait nousi kuitenkin kotijoukkueen kantaan ja puoliajalle lähdettiin Tarmon johtaessa kahdella pisteellä.

Koko toinen puoliaika oli tasaista vääntämistä ja johtoasema vaihteli puolin ja toisin. Ottelun viimeiset minuutit olivatkin sitten todellista jännitysnäytelmää. Reilu minuutti ennen loppua Tarmo johti kahdella pisteellä ja sillä oli kaksi vapaaheittoa. Joel Heinikoski missasi toisen heitoistaan ja Mikael Herbert tasoitti pelin kolmosella 44 sekuntia ennen loppua. Tarmo pääsi viimeisten sekuntien aikana yrittämään voittokoria peräti neljä kertaa, mutta heitot kiersivät raudoissa ja siirryttiin jatkoajalle.

Jatkoajan loppuhetkillä Tarmo oli pakotettu rikkomaan Mikko Jalosta, kun kellossa oli aikaa jäljellä vain viisi sekuntia. Jalonen upotti ensimmäisen vaparinsa ja siirsi Korihait kahden pisteen johtoon. Toisen vaparin mennessä ohitse Tarmolle jäi vain muutama sekunti aikaa yrittää tasoitusta tai voittoa kolmosella. Hunter Gibson pääsikin vielä summerin soidessa heittämään kolmosen hyvästä paikasta, mutta tälläkin kertaa heitto meni ohitse ja Korihait selvisi ottelusta voittajana.

I-divisioonan kärjessä jatkava Korihait on voittanut kaikki kauden seitsemän peliään.