Piispantarkastus alkoi iloisissa tunnelmissa

0
Piispa Kaarlo Kalliala viihtyi eläkeläisten Torstaipysäkillä.
Piispa Kaarlo Kalliala viihtyi eläkeläisten Torstaipysäkillä.

Piispantarkastus alkoi Uudenkaupungin seurakunnassa hilpeissä tunnelmissa. Uudenkaupungin seurakuntakeskukseen Torstaipysäkille kokoontuneet reilu sata eläkeläistä saivat piispa Kaarlo Kallialasta ja hänen seurueestaan hauskaa lounasseuraa.

– Kaikissa uskonnoissa on yhteinen ateria, yhdessä syöminen eli yhteisen hyvän jakaminen muiden kanssa erittäin tärkeä asia. Tämä näkyy mielestäni myös täällä Torstaipysäkillä, yhdessä aterioiminen synnyttää lämpöä ja ystävyyttä, totesi piispa Kalliala.

Yleisö oli piispan kanssa samaa mieltä. Diakoniatyön organisoima Torstaipysäkki sai kehuja erityisesti siitä, että paikalle on helppo tulla, niidenkin, jotka muuten eivät seurakunnan tilaisuuksissa käy.
Piispantarkastus jatkuu sunnuntaina.

Lue lisää 25.10. 2014 lehdestä