Pokka pitää hipoo jo yleisöennätystä

0
Näytelmä "Pokka pitää" perustuu suosittuun, englantilaiseen tv-sarjaan. Kuva: Katja Laine
Näytelmä ”Pokka pitää” perustuu suosittuun, englantilaiseen tv-sarjaan. Kuva: Katja Laine

Uudenkaupungin Teatterin viime kevään hittinäytelmä Pokka pitää palaa ohjelmistoon ensi viikolla. Esityksiä on marraskuussa yhteensä 10. Komedia saattaa rikkoa teatterin kaikkien aikojen yleisöennätyksen, tällä hetkellä on myyty tai varattu jo noin 6600 lippua.

Myös yleisön toinen suosikki Saiturin joulu palaa ohjelmistoon marras-joulukuuksi. Saiturin joulu sai viime vuonna todella mahtavan vastaanoton ja teatteri päätti ottaa sen ohjelmistoonsa vielä tänä vuonna. Näytelmä on tarkoitettu 7 – 127 vuotiaille eli ihan pienille voi olla liian pelottava haamuineen.

Tänä syksynä loppuunmyydyille katsomoille esitetty Päällystakki jatkaa keväällä seitsemällä lisäesityksellä teatterin pienellä näyttämöllä.