Junnut pelipäällä LrNMKY:n kaadossa

0

Korihaiden voittosarake näyttää nyt numeroa 11. Viimeisin merkintä tuli vaivattomasti. Haiparvi lähti kotikoitokseen Namika LPR:ää vastaan ilman loukkaantunutta Adrien Colemania, mutta paikkaajia löytyi vaikka millä mitalla.
Avausviisikko repäisi eron, jota nuorisokaarti upeasti piti yllä. Petokala iloitteli 93-60 kotivoiton.
Peräti viisi peluria heitti kaksinumeroiset lukemat. Kotijoukkueen parhaaksi valittiin 18 pistettä säkittänyt Mikael Herbert. Niko Malinen intoutui viimeisellä jaksolla ja sai kasaan yhteensä 17 paunaa.
Marcus Van teki 15 täppää, mutta oli ajoittain vaikeuksissa hyviä korinalusliikkeitä esitelleen Antwan Carterin (27p.) kanssa.
Mikko Jalonen hoiteli perusvarmalla suorituksellaan 13 pistettä joukkueelleen. Illan ilahduttavimmat performanssit teki 16-vuotias Eero Lehtonen. Piste-ennätyksensä 13 latonut Lehtonen ajoi korille oikea-aikaisesti, eikä heittänyt kertaakaan ohi.
Toinen peliajasta kiittänyt nuori mies oli Jaakko Lahti, joka heitti kertaalleen kaaren takaa, korin läheltä sekä vapariviivalta. Kaikki heitot onnistuivat ja näin A-poikien pelintekijä pussitti kuusi paunaa.
Korihaiden seuraava peli on ensi perjantaina Pohitullissa, kun vastaan asettuu sarjakakkonen Oulun NMKY.