Kaksi peurakolaria tiistaina

0

Tiistaina sattui Vakka-Suomessa kaksi peurakolaria. Ensimmäinen tapahtui jo aamuyöllä kello 2.30. Henkilöautoa kuljettanut uusikaupunkilaismies ajoi Uudessakaupungissa Lokalahdentietä Lokalahden suuntaan, kun hieman Valkeamerentien risteyksen jälkeen oikealta puolelta tielle juossut peura törmäsi auton oikeaan etukulmaan.

Auto vaurioitui keulastaan. Peura löytyi kuolleena läheisestä ojasta ja paikallinen metsästäjä kävi hakemassa kuolleen eläimen pois paikalta.

Henkilöautoa kuljettanut kustavilaismies törmäsi peuraan Kustavintiellä Taivassalossa tiistaina kello 16.30. Hän oli matkalla Kustavin suuntaan, kun hieman Vehaksentien risteyksen jälkeen vasemmalta puolelta tielle juossut peura törmäsi auton oikeaan etukulmaan.

Törmäyksen jälkeen peura oli jatkanut matkaansa. Paikalliselle metsästäjälle ilmoitettiin tapahtuneesta. Auto vaurioitui oikeasta etukulmasta.