Marcus Van ilmatilan herra Nokialla

0

Korihaiden voittoputki siirtyi kaksinumeroisten puolelle. Täysi kymppi tuli todelliseksi odotetussa kärkimittelössä Nokialla. Haiparvi oli dominoiva osapuoli alusta asti ja kuittasi makoisan 60-78 (23-36) vierasvoiton.

Nokian korinaluspelaaja Nikola Jeftic pysyi tekemään 22 pistettä. Levypalloja Jeftic ja toinen iso pelaaja Daniel Bailey haalivat yhteensä 16. Molemmat joutuivat kuitenkin kumartamaan ilmatilan herralle. Marcus Van oli käsittämättömän kova ja repi mykistävät 25 irtopalloa. Lisäksi Van säkitti loistavalla tarkkuudella 24 pinnaa.

Myös muut ukilaisryhmän pelurit olivat hanakasti irtopallojen perässä ja tämä tilasto meni Korihaille komeasti 58-36.

Adrien Coleman lämpesi loppua kohden ja sai kasaan 21 paunaa. Colemanin sudenkuoppa ovat vapaaheitot. Sarjan ylivoimaisesti heikoin vaparimies osui nytkin vain kolmesti 11 yrityksestä.

Vähäkorisen matsin kolmas näkyvä pelaaja oli Mikko Jalonen, joka heitti 13 pinnaa ja haki miehelle epätyypillisen paljon levypalloja, yhteensä kahdeksan.

Molemmat joukkueet olivat kaukana omasta tasostaan kolmosviivan takana. Nokian prosentti oli 22 ja haiparven masentavan huono 12.

Korihaiden takana lähimpänä vaanii nyt Oulun NMKY, jolla on kaksi tappiota niskassaan.