Oikea kuusi kuuluu jouluun

0
Oikea kuusi voittaa enemmistön mielestä muovikuusen.
Oikea kuusi voittaa enemmistön mielestä muovikuusen.

Kysyimme Uudenkaupungin Sanomien nettisivuilla minkälaisesta joulukuusesta lukijamme pitävät. Kysymykseen tuli reilun viikon aikana 69 vastausta ja ylivoimaisesti suurin osa suosii oikeaa kuusta. 53:n vastaajan mielestä oikea kuusi tekee joulun. Tekokuusi sai seitsemän vastausta ja yhdeksän mielestä ei tarvita kuusta lainkaan.

Joulukuusista riitti tarinaa myös tämän päivän lehdessä. Uutissivulla kerroimme Uudenkaupungin toria koristavasta kuusesta ja Pikkukaupungin jouluiloa -teemasivuilla lisää joulukuusista. Lehdestä selviää muun muassa se, milloin torille pystytettiin ensimmäinen valaistu joulukuusi.

Uudessa kysymyksessämme jatkamme jouluteemalla. Kysymys kuuluu yksinkertaisesti: ”Kinkku vai kalkkuna?” Jos kumpikaan ei ole sinun mieleesi, voit valita kohdan ”ei kumpikaan”.

Lue lisää 27.11.2014 lehdestä