Palohälytys keskeytti vierailupäivän Novidassa

0
Palohälytys pakotti henkilökunnan, opiskelijat ja Novidaan tutustumaan tulleet 9. luokan oppilaat hetkeksi ulos.
Palohälytys pakotti henkilökunnan, opiskelijat ja Novidaan tutustumaan tulleet 9. luokan oppilaat hetkeksi ulos.

Erheellinen palohälytys pakotti osan ammattiopisto Novidan henkilökunnasta, opiskelijoista ja opinahjoon tutustumaan tulleista yhdeksäsluokkalaisista hetkeksi ulos tiistaina aamupäivällä. Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Marko Ahtikivi kertoi, että rakennuksessa ei ollut tulipaloa.

Palohälyttimet pärähtivät soimaan hieman ennen kello 11 eli samalla hetkellä, kun ryhmä yhdeksäsluokkalaisia oli saapunut tutustumaan logistiikan alan tiloihin. Samassa rakennuksessa opetetaan myös muita opiston aineita. Oppilaat ja henkilökunta pääsivät palaamaan pian takaisin sisälle.

Ahtikivi kertoo, että vastaavia hälytyksiä sattuu Novidassa melko harvoin.