Peurakolareita taas runsaasti

0

Henkilöautolla liikkeellä ollut mynämäkeläinen nainen ajoi torstaiaamulla Kustavintien ja Vehaksentien risteyksessä Taivassalossa Kustavin suuntaan, kun tielle juossut peura törmäsi auton vasempaan etukulmaan. Peura kuoli törmäyksessä. Auton etuosa vaurioitui. Paikallinen metsästäjä hoiti kuolleen eläimen pois paikalta.

Henkilöauto kuljettanut vehmaalaismies ajoi torstai-aamulla Hakkeenpääntiellä Taivassalossa Kustavintien suuntaan, kun vasemmalta puolelta oli kaksi peuraa juossut tielle.
Toinen peuroista törmäsi vasempaan etukulmaan. Törmäyksen jälkeen peura  oli jatkanut matkaansa. Auto vaurioitui.

Torstaina iltapäivällä henkilöautolla liikkeellä ollut iniöläisnainen ajoi Kustavintiellä Vehmaalla Kustavin suuntaan, kun Sulakorventien risteyksen jälkeen oikealta puolelta tielle juossut peura törmäsi autoon. Törmäyksen jälkeen peura jatkanut matkaansa metsään. Autoon tuli vaurioita.

Varhain perjantaiaamulla henkilöautoa kuljettanut mynämäkeläismies ajoi valtatie 8:lla Laitilasta Turun suuntaan, lähellä Koverontien risteystä, kun vasemmalta tielle juossut peura törmäsi auton oikeaan etukulmaan. Peura jatkoi matkaansa, mutta auto vaurioitui etuosastaan. Loukkaantunut peura löytyi hieman myöhemmin lähistöltä ja se lopetettiin.