Viikonloppuna useita hirvieläinkolareita

0

Sunnuntaina Vakka-Suomen maanteillä tapahtui peräti kolme, poliisin tietoon tullutta, hirvieläinkolaria.
Lokalahdentien ja Arvassalontien risteyksessä, Uudessakaupungissa tielle juossut peura törmäsi henkilöauton vasempaan kylkeen. Törmäyksen jälkeen peura oli jatkanut matkaansa läheiseen metsään ja siitä tehtiin ilmoitus paikalliselle riistaihmiselle eläimen jäljestyksen järjestämiseksi. Autosta vaurioitui takaovi.
Päivän toinen peurakolari tapahtui Kustavintiellä Taivassalossa. Turkulaismiehen ajamaan henkilöautoon törmännyt peura loukkaantui pahoin ja metsästäjä kävi lopettamassa eläimen. Autoon tuli lieviä vaurioita.
Illalla, hieman ennen kello yhdeksää tielle juossut hirvi törmäsi pakettiauton etukulmaan  Uudenkaupungintiellä Taivassalossa. Hirvi kuoli törmäyksessä ja auton vauroitui. Henkilövahingoilta kuitenkin vältyttiin.
Maanantaiaamuna tapahtui kauriskolari Pyhämaantiellä Uudessakaupungissa ja peurakolari valtatiellä kahdeksan Laitilassa.  Molemmissa tapauksissa tielle sännännyt ja autoon törmännyt eläin oli jatkanut matkaansa. Kolareista ei koitunut henkilövahinkoja.