Enni on vuoden junioriurheilija

0

 

Enni Jalava palkittiin vuoden junioriurheilijana.
Enni Jalava palkittiin vuoden junioriurheilijana.

Uusikaupunkilaiset urheilijat ovat vuoden aikana hankkineet menestystä monelle rintamalla. SM-mitaleja ja muuta menestystä on tullut niin perinteisistä lajeista kuten yleisurheilusta ja suunnistuksesta mutta myös mm. sukelluskalastuksesta. Vuoden junioriurheilijaksi valittiin suunnistaja Enni Jalava.

Kaupunki on perinteisesti aina vuoden lopussa muistanut menestyneitä ja kaupungille mainetta tuoneita urheilijoitaan. Tänä vuonna tilaisuus pidettiin torstaina uimahallilla.

– Valitettavasti suomalaiset liikkuvat tilastojen mukaan epäterveellisen vähän. Liikunnan harrastaminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin, muistutti tilaisuudessa puhunut kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunnan puheenjohtaja Jarmo Kolkka.

Mutta tätä tilaisuutta ei ole järjestetty kuntoilijoita varten, vaan huippu-urheilussa menestyneille kaupunkilaisille, hän jatkoi.

Lue lisää 13.12.2014 lehdestä