Jouluaika alkoi Uudessakaupungissa

0

Jouluaika alkoi Uudessakaupungissa upeasti sunnuntaina. Jouluvalot syttyivät entistäkin parempina, kauppojen jouluvalot valaistuine puineen antoivat valoa katukuvaan, Wanhanajan markkinat toivat tunnelmaa torille ja Ylisellekadulle, joulupukin mainio kulkue keräsi sadoittain väkeä Alisenkadun varrelle ja upea ilotulitus toi sananmukaisesti iloa sekä lapsille että aikuisille, kirkossa soi jouluinen musiikki ja maistuivat glögi ja piparit lämpimässä tunnelmassa. Se kaikki oli pikkukaupungin jouluiloa parhaimmillaan. Kun sitä vielä täydensi paikallisten liikkeiden tarjonta, mikä vastaa hyvinkin kauppakeskuksen valikoimia, ovat kaikki edellytykset aidon ja oikean joulun rakentamiselle olemassa.

Joulukadun avannut kaupunginarkkitehti Leena Arvela-Hellen korostikin puheessaan sitä, että yrittäjät ovat valmistelleet joulun odotusta ja koristelleet kaupunkimme ja liikkeensä juuri meille uusikaupunkilaisille. -Ystävällisellä palvelulla he tarjoavat meille joulumieltä, sitä kiireetöntä hetkeä, jota joulussa etsimme. Jouluun kuuluvat myös joululahjat. Lahjan tarkoitus on ilahduttaa ystävää ja lähimmäistä ja kertoa välittämisestä. Lahjojen ostaminen Uudestakaupungista antaa hyvän mielen meille kaikille ja täällä tehdyt ostokset auttavat yrittäjiä tarjoamaan meille palveluja koko vuoden, hän korosti.

Hän muistutti myös, että joulu on antamisen ja välittämisen juhla. Me teemme joulun toisillemme välittämällä, kuuntelemalla, auttamalla ja kertomalla, kuinka tärkeä toinen on.

Juuri niin.