Jouluilo-tapahtumia ja tonttuja viikonvaihteessa Uudessakaupungissa

0

Uudenkaupungin Palveluyrittäjät ja Uudenkaupungin kaupunki järjestävät yhteistyössä monenlaista toimintaa ja iloisia tapahtumia tässä ja tulevassa viikonvaihteessa. Ne ovat osa Pikkukaupungin Jouluilo -tapahtumia, joilla halutaan osoittaa kaikille kaupunkilaisille, että Uudessakaupungissa on paljon pienen kaupungin etuja ja iloja ja kuitenkin kauppakeskuksen valikoimat jouluostostenkin tekemiseksi.

Jouluilon merkeissä viihdyttävät televisiostakin tutut Maltti ja Valtti tänään lapsia torilla. Lisäksi museon joulunäyttelyyn ja uimahalliin on vapaa pääsy sekä tänään että huomenna. Näin lapsille ja lapsiperheille ja samalla tietenkin myös kaikille muille kaupunkilaisille tarjotaan yhteistä iloista tekemistä.
Lisäksi tontut seikkailevat parhaillaan kaupungissa. Toistakymmentä Palveluyrittäjien jäsenliikettä ja Lions Club Merettäret järjestää Bongaa joulutonttu -tempauksen. Liikkeiden näyteikkunoihin on piilotettu joulutonttuja ja selvittämällä tonttujen määrän voi osallistua arvontaan tempauksessa mukana olevissa liikkeissä.

Näiden kahden jouluisen viikonvaihteen tapahtumat ja toiminnat ovat yksi erinomainen esimerkki kaupungin ja paikallisten yrittäjien yhteistyöstä. Ne ovat kuitenkin vain yksi esimerkki. Kaupungin ja yrittäjien yhteistyö on viime vuosina vakiintunut ja saanut yhä uusia merkittäviä muotoja. Kaikkien kaupunkilaisten ja koko kaupungin kannalta olisi erinomaisen tärkeää, että tuo yhteistyö voisi jatkua. Se ei saa kaatua kaupunginvaltuuston äänestyspäätöksiin.