Juhlavuosi alkaa

0

Samalla, kun vuosi vaihtuu ja uusi vuosi 2015 alkaa, käynnistyy myös Uudenkaupungin Sanomien 125-vuotisjuhlavuosi. Uudenkaupungin Sanomat on yksi tämän maan vanhimmista suomenkielisistä sanomalehdistä. Pitkä ikä kertoo osaltaan siitä, että Uudenkaupungin Sanomilla on aina ollut lukijoidensa luottamus. Ilman uskollisia lukijoitahan ei mikään lehti voi pitkään olla olemassa. Uudenkaupungin Sanomien koko tekijäjoukko on kiitollinen tästä luottamuksesta ja tekee parhaansa ollakseen sen arvoinen jatkossakin.

Uudenkaupungin Sanomien tärkeänä tehtävänä on aina ollut tukea omalta osaltaan kaikkea sitä, mikä edistää Uudenkaupungin ja uusikaupunkilaisten sekä koko tämän alueen ja sen asukkaiden hyvää. Tällä linjalla lehti lähtee myös juhlavuoteensa ja pyrkii kaikin keinoin toteuttamaan tätä tärkeää tavoitettaan.

Juhlavuoden aikana tapahtuu tietenkin monenlaista. Tehdään komea juhlalehti, jossa kerrotaan lehden, Uudenkaupungin ja tämän alueen menneistä vaiheista ja katsotaan samalla myös tulevaisuuteen ja selvitetään sitä, minkä varassa täällä voidaan elää hyvää elämää myös jatkossa. Kesällä järjestetään ihan oma toritapahtuma osana Tul toril -hanketta. Silloin kaikki lukijat ovat tervetulleita tapaamaan lehden tekijöitä torilla.

Itselleni tämä on pitkän sarjan viimeinen pääkirjoitus, sillä siirryn vuodenvaihteessa eläkkeelle noin neljänkymmenen työvuoden jälkeen. Uudenkaupungin ”lippulaiva” jatkaa vakaalla kurssillaan uuden kipparin komennossa kohti uusia haasteita ja tavoitteita.