Karjurock on vuoden vakkasuomalainen

0
Karjurockin viime kesän nimekkääseen esiintyjäkaartiin kuului Helloween.
Karjurockin viime kesän nimekkääseen esiintyjäkaartiin kuului Helloween.

Vakka-Suomen Nuorkauppakamari valitsee perinteisesti vuoden vakkasuomalaisen. Tänä vuonna kunnian sai Karjurock, joka on vuosien myötä kasvanut isoksi kesätapahtumaksi valtakunnallisestikin katsoen. Se on tehnyt Vakka-Suomen laajasti tunnetuksi ja on myös merkittävä työllistäjä.

Aquariuksessa pidetyssä Nuorkauppakamarin itsenäisyysjuhlassa vieraat toivotti tervetulleeksi ensi vuoden puheenjohtaja Ulla Virtanen. Hän totesi, että yhteiskunta elää nykyään jatkuvassa muutoksen tilassa ja nuorkauppakamarin on oltava muutoksessa mukana.

– On parempi oilla muuttunut kuin juuttunut. Tulevaisuutta rakennetaan yhteistyössä perinteitä kunnioittaen. Me haluamme olla vahvasti mukana alueen kehittämisessä.

Lue lisää 9.12.2014 lehdestä