Korihait lähti voitokkaasti joululomille

0

Perjantain epäonnistuminen Tampereella jätti jälkensä haiparven toimintaan. Korihait halusi kaataa Porvoon Tarmon ja päästä hyvällä mielellä joulutauolle ja tässä joukkue onnistui. Aktiivisen levyripelin ja tarkkojen kaukoheittojen turvin Porvoon Tarmo kaatui numeroin 91-64 (44-32).
Mikael Herbert hyödynsi jälleen hyvät syötöt ja paiski vastapalloon neljä kolmosta. Yhteensä Herbert pussitti 16 pistettä.
-Perjantaista jäi niin paha maku, että kaikilla oli kova näyttämisen halu. Puolustus oli tänään kovaa, kun vastustaja ei saanut kuin hieman yli 60 pistettä, Herbert tiivisti.
Marcus Van joutui Tampereella jättämään leikin jo alkuvaiheessa kesken silmävamman takia. Epätietoisuus Vanin tilasta ei onneksi kestänyt kauaa, mies oli mukana jo Tarmon kaadossa. Jenkki oli totutun kova korin alla ja napsi 15 levypalloa. Korihait vei irtopallot murskaavasti 59-32.
Adrien Coleman säkitti 18 pinnaa. Avausviisikon miehistä Nigel Moore ja Mikko Jalonen kasasivat 14 pistettä mieheen.
Hailuotsi Jarno Nikulan mukaan joukkue treenaa vielä muutaman päivän ja sitten alkaa joululoma.
-Kaikki saavat kymmenen päivän loman. Arvosanaksi syksystä annan porukalle yhdeksän. Yksi tappio laski numeroa yhdellä pykälällä, koutsi arvioi.