Maltti ja Valtti valistivat torilla

0
Sanna Loven ja lapset Wilma ja Jani ikuistettiin lauantaina kuvaan yhdessä Maltin ja Valtin kanssa monen muun tapaan.
Sanna Loven ja lapset Wilma ja Jani ikuistettiin lauantaina kuvaan yhdessä Maltin ja Valtin kanssa monen muun tapaan.

Jouluun on enää reilu viikko aikaa ja valmistautuminen suureen juhlaan käy kiivaimmillaan. Palveluyrittäjät vauhdittavat joulun tuloa kahtena viikonloppuna Pikkukaupungin jouluilo -kampanjallaan, joka tuo ohjelmaa torilla ja muuta mukavaa kaupungille.

Viime lauantaina torilla poikkesivat ainakin kaikille lapsiperheille tutut liikennepuistokonstaapelit Maltti ja Valtti. He ovat esiintyneet Pikku Kakkosessa jo usean vuoden ajan jaellen liikennetietoutta ja muistuttaneet hyvistä tavoista omalla tyylillään.

– Valoja tarvitaan, ettei aja polkupyörällä pimeässä kuoppaan. Ja että autoilijat näkevät sinut. Ja heijastin on ensiarvoisen tärkeä ja yksinkertainen vekotin eikä se kuluta energiaa ollenkaan, konstaapelit muistuttivat.

Jussi Arola

Lue lisää 16.12.2014 lehdestä