Suomella riittää haasteita

0
Ilkka Kanervan mielestä itsenäistä valtiota ei saa kohdella niin kuin Venäjä on Ukrainaa kohdellut.
Ilkka Kanervan mielestä itsenäistä valtiota ei saa kohdella niin kuin Venäjä on Ukrainaa kohdellut.

Lauantaina perinteisen joulupuuron paikallisessa ravintolassa uusikaupunkilaisille tarjonnut Etyjin presidentti ja kansanedustaja Ilkka Kanerva pitää Ukrainan kriisiä erittäin vakavana ja sanoo, että Venäjälle pitää olla tiukkana.

– Vaikka Ukraina on hoitanut asiansa huonosti, sen puolustusvoimat ovat sekaisin ja talous kuralla, ei se anna Venäjälle oikeutta pahoinpidellä naapuriaan.

Kanerva kehotti ajattelemaan tilannetta, että Suomi olisi Ukrainan sijassa. Se ei olisi mukavaa ja siksi hänen mukaansa pitääkin olla erittäin tiukkana sen suhteen, miten Venäjä voi kohdella itsenäistä valtiota.

Jussi Arola

Lue lisää 16.12.2014 lehdestä