Taatusti tuoretta kahvia

0
Tanja Anttila ja Tuomas Sandroos valmistavat Kustavissa kahvia.
Tanja Anttila ja Tuomas Sandroos valmistavat Kustavissa kahvia.

Suomalaiseen makuun hieman eksoottisemmat kahvit ovat hiljalleen saaneet yhä suurempaa suosiota kahvinjuojakansan keskuudessa. Tähän saumaan on iskenyt myös tuore pienkahvipaahtimo Mokkapuu. Tanja Anttila ja Tuomas Sandroos valmistavat oman pihapiirinsä ulkorakennuksessa kahvia hieman vaativampaankin makuun.

– Toimitamme kahvin tuoreena asiakkaalle. Se on päivää tai paria ennen paahdettu. Maku on ihan erilainen kuin hyllykahvissa, lupaa Sandroos.

Verkkokaupan kautta tilattava kahvi tehdään tilaajalle varta vasten, mitä pariskunta pitää erittäin tärkeänä seikkana. Avainsanoina Mokkapuun toiminnassa ovat luomu ja reilukauppa.

Pienkahvipaahtimon perustaminen Kustaviin alkoi Sandroosin omasta harrastuksesta. Monenlaisia kahveja elämänsä aikana maistanut Sandroos etsii mieluiten kahvia, jota haluaa juoda aamuisin. Anttila pitää puolestaan enemmän suklaisista kahveista.

Lue lisää 6.12.2014 lehdestä