Varaudu myrskyyn – sähkökatkot mahdollisia

0
Talvimyrskyt ovat viime vuosina aiheuttaneet paljon metsätuhoja.
Talvimyrskyt ovat viime vuosina aiheuttaneet paljon metsätuhoja.

Ilmatieteenlaitoksen ennusteiden mukaan tuulennopeudet puuskissa ovat huomisen keskiviikkoillan 10.12. kuluessa nousemassa vaarallisen voimakkaiksi. Erityisesti rannikolla saattaa esiintyä sähkökatkoja. Tämän hetken ennusteen mukaan myös lauantain vastaisena yönä tuulenpuuskat yltyvät erittäin voimakkaiksi. Ajankohta sattuu olemaan sama kuin vuosi sitten Seija-myrskyn riehuessa 13.12.

Lähestyvästä myrskyrintamasta johtuen Vakka-Suomen Voima on nostanut omaa valmiustasoaan. Yhtiö pyytää myös asiakkaitaan varautumaan mahdollisiin myrskystä aiheutuviin sähkökatkoksiin.

Varautumisohjeet, häiriökarttapalvelu ja tietoja kännykkään tilattavasta Katkovahti –tekstiviestipalvelu, jonka avulla saa tiedon yli 5 minuuttia kestävistä sähkökatkoista ja niiden päättymisestä, löytyy yhtiön nettisivuilta.

Vakka-Suomen Voiman ja Rauman Energian vikapalvelunumero 020 6066 133 palvelee ympäri vuorokauden.