Hunter Gibson haiparveen

0

Korihait ja jenkkitakamies Hunter Gibson ovat solmineet tämän ja ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen ja Gibson siirtyy Korihaiden riveihin välittömästi. Tammikuun lopussa 24 vuotta täyttävä Gibson (192 cm ja 82 kg) on pelannut alkukauden Porvoon Tarmossa, josta mies vapautui viikonloppuna omasta pyynnöstään.
– Hunter Gibsonin agentti otti yhteyttä viikonlopun aikana ja kertoi miehen etsivän pelipaikkaa loppukaudeksi. Meidän ehtomme puolestaan oli, että teemme samalla ensi kauden kattavan sopimuksen, taustoittaa Korihaiden toiminnanjohtaja Ville Vuorinen Gibsonin hankintaa.
– Yhteistyökumppanimme lähtivät hienosti projektiin mukaan ja saimme rahoitus- ja asuntoasiat järjestymään pikavauhtia, joten halusimme käyttää mahdollisuuden, tähtäimessä varsinkin tuleva kausi, kiittelee Vuorinen yhteistyökumppaneita, jotka mahdollistivat Pakkahuoneen kummipelaajan hankinnan.