Ilmatyynyaluksen kaatuminen vei vedenvaraan

0

Lokalahden edustalla tapahtui perjantaina, alkuillasta harvinainen onnettomuus, kun ilmatyynyalus kaatui ja sen kyydissä olleet kaksi miestä joutuivat vedenvaraan. Miehet pelasti omalla veneellään avunhuudot kuullut, lähisaaressa ollut mökkiläinen.

Haverissa kaksipaikkainen ilmatyynyalus oli tuntemattomasta syystä kaatunut ja kääntynyt kokonaan ympäri. Aluksessa olleet miehet putosivat mereen, mutta onnistuivat kuitenkin kiipeämään aluksen päälle ja hälyttämään puhelimella apua. Meripelastuskeskus Turku hälytti pelastustehtävään ilmatyynyaluksen Susiluodon merivartioasemalta Kustavista, meripelastushelikopteri Turusta ja pelastuslaitoksen eri yksiköitä.

Ennen kuin pelastusyksiköt ehtivät paikalle, niin lähistöllä ollut mökkiläinen pelasti onnettomuuteen joutuneet miehet omalla veneellään  ja kuljetti heidät toisen haveristin mökille lämpimään.