Kolmosralli Korihaiden heiniä

0

Kevätkausi pyörähti Korihailta käyntiin varsinaisella hyökkäystriumfilla. Vierasjoukkue FoKoPo löysi yllättävän helposti heittotilaa ja käytti sen hyvällä prosentilla. Korihailla vapaan paikan löytäminen oli vielä vaivattomampaa ja tuloksena oli kotivoitto hurjilla koriluvuilla 113-100 (63-55).
Haiparvi veti peräti kymmenen päivän joululoman ja osalla pelureista oli vaikeuksia päästä pelirytmiin. Mikko Jaloselle tauko toimi erinomaisesti ja mies oli täynnä tarmoa heti alusta asti. Kasvattajaseuraansa kouluttanut konkari lannisti forssalaisia kuudella koriin johtaneella syötöllä sekä 35 pisteellä, jotka olivat Jalosen kauden ennätyspisteet.
-Pieni breikki teki joululomalla hyvää. Koko kauden on ollut hyviä heittopaikkoja ja pitkään on odotettu milloin heitto alkaa pudota.
Triplaisukiksi juuri ennen joulua tullut Jalonen ei hyväksynyt, että Forssa sai 100 pistettä.
-Ei kotikentällä saisi noin paljon omiin mennä. Vastustaja heitti hyvin, mutta yksi vastaan yksi-puolustuksessa päästettiin kaveri liian helposti ohi ja jouduttiin auttamaan. Sieltä pääsi moni heittämään vastapalloon, Jalonen kritisoi.
Adrien Coleman oli nopeissa hyökkäyksissä usein päättäjän roolissa, tuloksena 19 pistettä. Mikael Herbert (17p.) sekä Marcus Van (16/14) olivat myös hyvällä pelipäällä.