Korihaiden supertähdet pelipäällä

0

Ajoittain pirteästi I-divisioonassa esiintynyt Järvenpään JKS ei mahtanut mitään Korihaiden syömähampaille. 29 pinnaa pussittanut Mikko Jalonen pelasi vain 24 minuuttia, mutta sinä aikana onnistui pilkkomaan vastustajan puolustusta kaikin mahdollisin tavoin.
Jalonen sekä toinen kantava voima Marcus Van (16/11) riuhtoivat eron niin suureksi kolmessa jaksossa, että miehet saivat huilata viimeisen neljänneksen. Kauden 18.voitto tarttui plakkariin numeroin 99-79.
Petokalan lähtö oli vakuuttava ja viidessä minuutissa tilanne oli 15-4. Kun ratkaisupelaajat pistettiin huilaamaan, JKS hilautui kahden pinnan päähän (23-21).
Kun toisen jakson alkuun avausviisikko palasi työmaalle, lähti homma nopeasti uudelleen kääntymään. Tästä ei vierasjoukkue enää onnistunut toipumaan. JKS pelasi yritteliäästi, mutta tasoero oli vain liian suuri.
-Aloitusviisikkojen ollessa kentällä meillä ei ollut mitään mahdollisuuksia, JKS:n valmentaja Jarkko Lanu myönsi.
Viimeisellä neljänneksellä areenan huomion varasti Petteri Ruutiainen. Treeneissä Marcus Vanin kanssa painiva Ruutiainen pussitti 13 pistettä ja otti seitsemän levypalloa.