Seppo Nikula noussee kaupunginhallituksen johtoon

0
Kokoomuksen Seppo Nikula on nousemassa kaupunginhallituksen johtoon.
Kokoomuksen Seppo Nikula on nousemassa kaupunginhallituksen johtoon.

Kokoomuksen Seppo Nikula on nousemassa Uudenkaupungin kaupunginhallituksen johtoon. Uudenkaupungin Kokoomuksen kunnallisjärjestö ja valtuustoryhmä esittävät puheenjohtajaksi Nikulaa. Kaupunginhallituksen puoluekohtainen paikkajako perustuu viime kuntavaalien tulokseen.

Paikkajakosopimuksen mukaan yhdentoista jäsenen kaupunginhallituksesta kolme paikkaa kuuluu kokoomukselle ja siihen sisältyy puheenjohtajuus. Keskustan paikkamäärä on kaksi, sosiaalidemokraattien neljä, perussuomalaisten yksi ja vasemmistoliiton yksi. Demareilla on ollut hallituksen I varapuheenjohtajuus ja keskustalla II varapuheenjohtajuus.

Lue lisää 08.01.2015 lehdestä