Korihailla loppui aika kesken Nokialla

0

Erittäin todennäköinen divarin finaalipari BC Nokia ja Korihait mitteli runkosarjan viimeisen keskinäisen kohtaamisen Nokian kotikentällä. Aikaisemmat kolme keskinäistä matsia nimiinsä pyyhkäissyt haiparvi oli liikkeellä ilman Niko Malista ja Elias Valtosta, toisaalta Nokialta huilasi jostain syystä Nicola Jeftic.
Kotijoukkue otti tukevan otteen petokalan suomuista kolmannella jaksolla ja johti vielä viimeisen neljänneksen alkaessa 73-50. Nokialaisten tutuksi tullut jäätyminen alkoi tämän jälkeen ja ukilaiset nousivat vielä hiillostamaan. Isännät olivat kuitenkin jo liian kaukana ja näin Korihaiden kauden toinen tappio muuttui faktaksi lukemin 85-76 (45-38).
Jefticin puuttuessa Marcus Van sai keskittyä ottamaan painia uuden hänelle uuden tuttavuuden eli Antti Nikkilän kanssa. Vanin suoritustaso ei levyreissä heilahtanut, sillä levypalloja kertyi peräti 22. Nikkilä loi epävarmuutta Vanin heittopeliin, sillä yleensä hyvin uponneet kakkoset eivät menneet odotetusti (3/10).
Haiparven pistehai oli 19 pistettä lingonnut Adrien Coleman. Mikael Herbert takoi tarkkakätisesti 15 pistettä.
Voiton myötä Nokia säilytti teoreettiset mahdollisuudet ukilaisten ohittamiseen runkosarjassa. Oljenkorsi on todella ohut, sillä haiparven pitäisi hävitä neljä viimeisestä kuudesta pelistä ja Nokian pitäisi voittaa kaikki loput ottelunsa.