Korihaille rutiinivoitto HoNSusta

0

Taas se tuli todistettua. Kun ykkösdivarin keskikastin tai häntäpään joukkue saapuu Korihaiden vieraaksi, toiveena on ennemmin kunniakas tappio kuin sarjapinnojen vohkiminen. Näin kävi myös sunnuntai-iltana, kun Korihait niittasi HoNSun parketinrakoon 101-73 lukemin.
Hailuotsi Jarno Nikula antoi huilivuoron Mikael Herbertille ja avausviisikossa oli Eero Lehtonen. Penkkimiehet ovat saaneet kasvavassa määrin vastuuta ja otteet petraantuvat edelleen. HoNSu-matsissa parhaiten penkiltä aloittaneista onnistui Hunter Gibson (12p.) ja Elias Valtonen (10p.).
Haiparvi piti alussa vierasjoukkueen poissa kunnollisilta heittopaikoilta ja kahdeksan peliminuutin jälkeen HoNSulla oli vain kahdeksan pistettä kasassa. Vaikka tahti parani hiljalleen, oli ratkaiseva ero jo syntynyt.
Kotijoukkueen hyökkäyksiin lähdöt olivat harvinaisen nopeita. 20 pistettä pussittanut Adrien Coleman kipitti nopeimmin toiseen päähän ja syötöt löysivät jenkin oivallisesti. Coleman päätti puolentusinaa nopeaa hyökkäystä lay-upilla.
Mikko Jalonen (17p.) valittiin Korihaiden parhaaksi. Marcus Van (15/20) hämmästytti jälleen levypallopelillään, Van kykeni hankkimaan pelivälineen itselleen huonostakin asemasta.
Korihaiden pitäisi hävitä viimeisestä kahdeksasta pelistä vähintään neljä, jotta runkosarjan voitto olisi vaarassa.