Korihait ylivertainen Forssassa

0

Eipä se virsi tästä muutu, vaikka pelejä tulee lisää. Vaikka samaa toistetaan, niin valittaa ei voi. Korihait voittaa ja tekee sen ylivoimaiseen tapaan. Sarjapaikastaan taistelevan FoKoPon pyristelyt olivat kevyitä ja haiparvi säntäsi voimakuusikkonsa voimin karkuun jo alussa.
Eroa oli suurimmillaan jo 36 pinnaa (42-78), mutta Jarno Nikulan huilauttaessa ratkaisumiehiään FoKoPo sai kaunisteltua numeroita. Ottelu päättyi korilukuihin 77-96.
Kentän kuningas oli, jo ties kuinka monennen kerran, 26 pistettä ja kymmenen levypalloa tililleen saanut Marcus Van. Nigel Moore pussitti 15 pistettä ja oli Vanin kanssa ainoat herrat, jotka pelasivat yli 25 minuuttia. Mikko Jaloselle työilta oli harvinaisen rento, 13 pinnaa syntyi 17 minuutissa ja loppuaika penkillä. Adrien Coleman säkitti 12 pistettä.
Tilastoissa suurin ero tuli menetyksissä (FoKoPo 25-Korihait 12).
Korihaiden alapuolella tilanne elää. ONMKY hävisi molemmat viikonlopun pelinsä ja on vielä mahdollista, että joukkue menettää kolmospaikkansa runkosarjassa. Vaikka petokala häviäisi kaikki loput pelinsä, se ei voi enää tippua korkeintaan kuin sijalle kaksi.