Oi, jos oisit kultaseni

0
Heljä ja Hannu Vaitinniemi ovat olleet naimisissa pian 45 vuotta.
Heljä ja Hannu Vaitinniemi ovat olleet naimisissa pian 45 vuotta.

Hetken mielijohde ja kyky heittäytyä voivat johtaa vaikka tv-studioon. Tämän kokivat uusikaupunkilaiset Heljä ja Hannu Vaitiniemi viime vuonna kun he esiintyivät yhtenä Suomi Love -ohjelman pareista. Ohjelmassa esitettiin pariskunnille tärkeitä lauluja ja kerrottiin heidän rakkaustarinoitaan. Kaikki sai alkunsa Heljän nettisurffailusta.

– Huomasin Ylen sivuilla kyselyn, jossa etsittiin pariskuntien ”omia” kappaleita. Vastasin siihen ja muutaman päivän päästä soitettiin, että koska saa tulla kuvaamaan. Kuvausryhmä kävi mökillämme ja sitten me olimme studiossa, missä Johanna Iivanainen lauloi meille, Heljä kertoo.

Pian 45 vuotta naimisissa olleet Vaitiniemet taisivat olla tv-ohjelman vanhin pari. Monet katsojat ovat kertoneet herkistyneensä nähdessään, miten aidosti ja kauniisti Heljä ja Hannu esiintyivät tai paremminkin olivat vain omia itsejään.

 

Lue lisää 10.2.2015 lehdestä