Adrien Coleman takasi Korihaille runkosarjan voiton

0

Korihait joutui lähtemään sarjan kolmospaikkaa pitävän Oulun NMKY:n kyytiin todella siipirikkoisena. Kun poissaolollaan loistivat Marcus Van,Nigel Moore, Eero Lehtonen ja Elias Valtonen niin petokala oli ensimmäistä kertaa tällä kaudella altavastaaja omassa kotipesässään.
Se oli vain alkuasetelma. Haiparvi teki nopeasti selväksi, että rikkoutumatonta kotitaikaa ei murreta helpolla vaikka äijiä olisi vähemmän.
Ouluun liigasta siirtyneet pelurit Cedric Latimer, Jussi Eskola ja Valtteri Mäkäläinen katselivat läheltä, kun isäntien ryhmästä kierittiin ympäri parkettia irtopallojen perässä ja jokainen tilanne pelattiin loppuun asti. Kun kolme miestä (Adrien Coleman, Mikko Jalonen, Mikael Herbert) hoitelivat vielä pisteiden teon, niin Korihait varmisti riemastuttavalla tavalla runkosarjan kärkipaikan 97-84 voitolla.
Korihaiden nopeat hyökkäykset olivat myrkkyä vieraille. Adrien Coleman oli usein kyttäämässä ja pystyi joko korintekoon tai hankkimaan vieraille virheen. Coleman säkitti peräti 37 pistettä. Mikko Jalosen heitto ei uponnut totutusti, mutta 25 pinnaa kertyi tilille siltikin. Mikael Herbert nosti myös tarvittaessa tasoaan ja nakutti 21 paunaa.
Herbert ja Jalonen olivat uskomattoman tarkkoja vapariviivalla. Herrat heittivät yhteensä 19 vaparia missaamatta yhtään.