Eetu Koski innolla mestaruusjahtiin

0

EetuKoskiEetu Koski haroo leukansa alla olevia hentoisia haituvia. Poikamaisen parran kasvattaminen on tietoinen teko. Lätkäpelaajalle tämä on mukava merkki. Tämä on signaali siitä että pudotuspelit ovat alkamassa ja oma joukkue on huipennuksessa mukana.

– Se verran heikkoa on parrankasvu, että pakko aloittaa hieman etukäteen, Koski naureskeli runkosarjan päättymisen jälkeen.

Jää-Kotkien kasvatti, kiekkoilevaan veljessarjaan kuuluva Eetu oli pitkään Rauman Lukon reserviporukassa. Niin pitkään, että kausi uhkasi mennä pannukakuksi. Sitten Lukko myi kakkossentteri Henrik Koiviston Sportiin ja muutama raumalaispelaaja loukkaantui. Koski tarttui kaksin käsin mahdollisuuteen ja on nyt vakiokalustoa, kun Lukko hyökkää puolivälierissä KalPan kimppuun.

– Nyt on hyvä fiilis, kun on saanut pari kuukautta paljon peliaikaa. Pelaan samassa ketjussa Toni Koiviston ja Janne Lahden kanssa. Olemme erityyppisiä pelaajia ja siksi sovimme tosi hyvin samaan ketjuun. Roolitus on kohdallaan, Koski valotti.

Lue lisää 17.03.2015 lehdestä