Haiparvi hotkaisi porvoolaisen iltapalan

0

Pelataan nyt, kun otteluohjelmassa merkintä löytyy. Tällainen fiilis väkisinkin välittyi, kun Korihait ja Porvoon Tarmo pompottelivat merkityksettömän matsin alta pois. Ukilaiset eivät jaksaneet innostua seitsenhenkisestä vastustajasta, vaikka numerot 100-73 siihen viittasivatkin.
Hunter Gibsonia lukuun ottamatta kaikki kotijoukkueen pelurit saivat pelivälineen korisukan läpi. Ahkerimmin korisukkaa vingutti Mikko Jalonen, joka linkosi 23 pistettä. Mikael Herbertin vakuuttava kolmosvire (4/5) sai jatkoa. Yhteensä Herbert pussitti 18 pinnaa.
-Suhtauduttiin tähän niin kuin normaaliin treeneihin eli yritetään tulla paremmaksi kaiken aikaa. Kyllä tässä ainakin syke nousi ja mun mielestä pelattiin joukkueena, Herbert arvioi.
Laimeasti peliin innostunut kotiyleisö sai vasta pelin lopussa hieman ääntä ilmoille. Petteri Ruutiaisen peräänantamaton tyyli ihastuttaa Pohitullin väkeä ja kymmenen pinnaa nostellut Ruutiainen saikin ansaitusti suurimmat aplodit.
Korihait kohtaa vielä ensi torstaina FoKoPon ennen pitkään odotettuja play-offeja.